Gastro-pad kenmerken


Kostenefficient

 

Onze alles inclusief € 34,95/maand formule geeft je onbeperkt toegang tot alle functies, updates, cloud dashboard en back-up en gratis e-mailondersteuning.

 

Intuïtief Ontwerp


Het creëren van nieuwe artikelen of modifiers is zo gedaan. Het is makkelijk om een dagmenu of een nieuwe cocktail toe te voegen. Meerdere prijsniveaus voor weekend menu’s. Maak meerdere schermen voor verschillende groepen of samenstellingen.


Betrouwbare Technologie


Wij gebruiken alleen de beste technologie voor Gastro-pad, het resultaat is een razendsnelle kassa oplossing voor jouw onderneming. Geen web app, onafhankelijk van continu internet.


Hogere Omzet


Door betere communicatie binnen jouw bedrijf en de nauwkeuriger bestellingen houdt Gastro-pad een oogje in het zeil op je verkoop. En kan zo de omzet van jouw bedrijf verhogen.


Gedetailleerde Rapportage


Dagelijkse verkopen, productenmix, arbeid en uur rapporten zijn allemaal beschikbaar per datum. Alle gegevens worden veilig opgeslagen op de iPad met behulp van een geïntegreerde SQL-database.


Support

 

Indien je een (extra) support overeenkomst afsluit, kunnen we je per telefoon, email of whatsapp helpen bij vragen en/of storingen. Jouw bedrijf is onze zorg. Zie ook Prijzen.

 

SumUp®


Accepteer alle pinpassen & creditcards met de SumUp® kaartlezer.


Online Bestellen


Accepteer online bestellingen en zie ze onmiddellijk verschijnen in Gastro-pad.


TSE module


Fiscale TSE module t.b.v. Duitsland .


standaard support

7 dagen per week

09:00 - 18:00

Zit standaard bij het abonnement inbegrepen (op basis van emailondersteuning)